Vælg din gardinbus på Frederiksberg, når du skal have nye gardiner

27 januar 2020 Astrid Pedersen
Vælg din gardinbus på Frederiksberg, når du skal have nye gardiner

Køb af gardiner er en særskilt disciplin. Det er de færreste, som går ned i en butik og køber et sæt færdigt syede gardiner. I visse større bolig foreninger, hvor alle vinduer opfylder de samme mål, er det muligt at bestille standard gardiner til ophængning.

Men ønsker du ganske særlige gardiner med bestemte mål og i farver og mønstre, du selv bestemmer og sammensætter, skal du have fat på en professionel gardinmand. Især hvis dine vinduer måske ikke helt opfylder standard målene – for eksempel hvis du bor i et arkitekt tegnet hus – eller hvis du blot ønsker en individuelt tilpasset løsning.

Gardinbus.nu leverer gardiner, som passer perfekt til dit hjem

Samtidig er det ikke så nemt at skulle bestemme sig for gardin materiale og type mens man står i en butik. Du vil få vanskeligt ved at danne dig et billede af hvordan gardinerne spiller sammen med dit øvrige interiør, og hvordan det samlede udtryk bliver. Du kan ikke forudse hvordan lys indfaldet fra vinduerne vil påvirke gardinernes udseende og det præg de kommer til at sætte på rummet. Derfor er det en god idé at alliere din med en professionel gardinmand, som kan tilbyde at teste gardin prøver i dit eget hjem. Og til det formål har du gardinbussen på Frederiksberg, Gardinbus.nu.

Når du bestiller et besøg fra Gardinbus.nu, vil gardinmanden komme til dig med et bredt udvalg af prøver på gardiner, persienner, lameller og andre former for afskærmning i en bred vifte af varianter og materialer. Du får mulighed for at se gardinet i aktion i alle de rum, du ønsker – og gardinmanden vil samtidig optage mål af dine vinduer, således at de færdige gardiner vil passer perfekt. Når gardinerne er syet, kommer gardinmanden atter på besøg for at sætte gardinerne op.

Kontakt gardinbussen på Frederiksberg via Gardinbus.nu

Flere Nyheder