Vælg den rette maler

19 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Står du og skal finde en dygtig virksomhed til at løse et problem for dig? Hvilke elementer man skal prioritere, når man leder efter et firma, er ikke nemt at vide. Derfor har vi fundet 3 gode fif til dig, der er på udkig efter en malervirksomhed, som kan løfte projektet for dig.

Virksomheder kan tit have en fyldt kalender

Af den grund kan kan man godt at være nødt til vente i noget tid, før en malervirksomhed har mulighed for at komme forbi. Hvor akut problemet er, er åbenlyst en faktor der kan have indflydelse. Håndværkeren arbejder på nogle lidt utraditionelle tidspunkter af dagen, og derfor kan du godt risikere at få en aftale, der muligvis ikke passer ind i din kalender. Er dette tilfældet, kan du eksempelvis lægge din nøgle under urtepotten, så håndværkeren kan låse sig ind.

Passer arbejdet til årstiden

Hvis man er uden for sæson, bør du tænke over om man bør ansætte et firma til dit projekt. Der er nogle typer projekter, som kan være mere udfordrende for maleren at klare. Det kan være en dårlig idé at bestille en maler til at ordne dit hus, hvis vejrudsigten melder om ekstremt regn- og tordenvejr. Der er nogle tidspunkter i løbet af kalenderåret, hvor de forskellige håndværkere ikke har så meget at lave. Dette giver mulighed for at man kan være på forkant og planlægge projektet, efter hvornår Malerkanonen har tid.

Er det nødvendigt med garanti?

Nogle gange, kan arbejdsopgaven nødvendiggøre, at man tjekker op på om maleren er medlem af en garantiordning. Hvis du er utilfreds med udførelsen af det arbejde, som firmaet har lavet eller der fremkommer komplikationer efterfølgende, kan en garanti dække begge parter ind. Derfor er det vigtigt, at du ved hvilke rettigheder du har, hvis du oplever at malerfirmaet ikke lever op til den aftale der er aftalt, og du betalte for. Du kan konsultere malervirksomheden selv eller kontakte deres kontor, for at høre spørge dem om hvordan det forholder sig.

Flere Nyheder