Skøde ved ejendomshandel – kontakt en boligadvokat

08 januar 2018 Astrid Pedersen
Skøde ved ejendomshandel – kontakt en boligadvokat

Skødet er en central del af en bolighandel eller overdragelse. Uanset om du står for at skulle købe din drømmebolig, overdrage en bolig til familien, eller skal ud af en fælles ejendom i forbindelse med en skilsmisse, en separation eller ophør af et samliv, skal du være opmærksom på, at der enten skal oprettes et nyt skøde, eller rettes i det eksisterende, således at det passer til de nye forhold.

Derfor er det en rigtig god idé at alliere sig med en dygtig og erfaren boligadvokat, som kan hjælpe med at rede de juridiske tråde ud. Det juridiske morads, som omgiver en bolighandel, kan godt være lidt af en jungle for uerfarne sjæle, men med en boligadvokat som guide kan du undgå de mest almindelige faldgruber. Boligadvokaten har handel med ejendom som sit speciale og er ekspert i at rådgive og vejlede i forbindelse med såvel køb af ejendom som udfærdigelse og ændring af skøde.

Boligadvokaten hjælper dig med skøde ved køb af fast ejendom

Når du skal købe hus eller lejlighed, skal der udfærdiges et skøde. Skødet er, groft sagt, en kort version af købsaftalen. Et skøde indeholder information så som oplysninger på parterne og ejendommen, samt dato for overtagelse, købesummen og beskrivelse af købesummens finansiering. Skødet skal tinglyses i forbindelse med handel. Alle disse ting klarer din boligadvokat – det er blot et spørgsmål om at få sat en aftale i stand med den rette.

Hos eBoligadvokaten.dk kan du få udfærdiget et skøde i forbindelse med handel med ejendom formedelst 2.500,- kr. Denne pris inkluderer ikke tinglysningsafgiften til staten, eller de 0,6 % af enten købesummen eller ejendomsvurderingen. Ved tinglysning af skødet betales 1.660,- kr. oven i prisen for udarbejdelse af skødet. Der ud over kan eBoligadvokat.dk hjælpe dig med ændring af et allerede eksisterende skøde, for eksempel i forbindelse med skilsmisse. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/skoede/ 

Flere Nyheder