Find penisringe i forskellige varianter online

11 juli 2018 Astrid Pedersen
Find penisringe i forskellige varianter online

Er du blandt de mange mænd, som i perioder har tendens til ikke at kunne opnå – eller holde – den ønskede erektion? Så er du ikke alene. Langt de fleste mænd oplever erektil dysfunktion, som det hedder med et fint udtryk, en eller flere gange i løbet af deres liv. Og det hænger langtfra altid sammen med manglende lyst.

Til alt held er der, for de flestes vedkommende, ikke tale om en permanent tilstand. Erektionen kan svigte, hvis du igennem længere tid har været udsat for stress, eller du har været medicineret i forbindelse med en sygdom. Men selv om der kun er tale om et midlertidigt problem, kan det godt være rigtig irriterende ikke at kunne få en flot og hård rejsning, eller beholde den i længere tid ad gangen.

Penisringe hjælper på erektil dysfunktion

Til alt held er hjælpen nær for dig, som sukker efter en hårdere og længere varende rejsning. Med en penisring kan du afhjælpe dit problem på en forholdsvis nem – og, frem for alt, medicinfri – måde. Den helt enkle penisring, som er fremstillet af enten gummi, silicone, latex eller blødt jelly materiale, rulles ned over penis, således at den sidder helt nede ved roden. Her klemmer penisringen tilstrækkeligt om penis til, at der blokeres for tilbageløb af det blod, som løber til svulmelegemet under en erektion. På den måde vil penis holde sig stiv og hård længe nok til at gennemføre et samleje. Du bør dog afmontere penisringen efter højst 20 minutter, og tage en pause, hvis I endnu ikke er færdige til den tid.

Find din foretrukne penisring online

Hvis du er nybegynder udi penisringe, kan det anbefales at starte med den bløde jellymodel. Den finder du, sammen med et bredt udvalg af andre typer penisringe og andet sexlegetøj, i Nordens største online sexshop, belugi.dk

Flere Nyheder