En kimono med mange formål

24 september 2019 Anne-Mette Hansen
En kimono med mange formål

Kimonoen stammer fra det ældgamle Japan. Her var den udover en beklædningsgenstand også et symbol på alt fra alder og rigdom til overbevisning og status. Man kunne aflæse disse ting, alt efter hvilken farve og mønstre kimonoen havde. De senere år er den begyndt at dukke op i modeverdenen og produceres ny af mange forskellige brands. Men hvordan styler du egentligt din kimono og til hvilke lejligheder kan du bruge den?

Style din kimono 

En kimono kan styles på et væld af forskellige måder. Du kan bære den til en kjole som en lille tynd sommerjakke, som en trøje over en top, hvad enten du har bukser eller nederdel på. Med en kimono får du et behageligt og afslappet look. En kimono i tyndt silkestof kan også bruges som en slags badekåbe, som du kan tage udover dit undertøj. En kimono kan derfor bruges hele året rundt, sæson efter sæson. Man kan vist godt sige, at kimonoen har evigt liv, og hvis du køber den i en farve du virkelig holder af, så bliver du aldrig træt af den. 

Kimonoer fås ofte i tyndt, lækkert silke eller silke lignende stof. Den er derfor yderst elegant, hvad enten du bruger den til hverdag, til fest eller i soveværelset. 

Find et stort udvalg af kimonoer hos Love Lingeri

Hos Love Lingeri finder du et væld af flotte og eksklusive kimonoer. Shoppen har altid gode priser, og du får gratis fragt til pakkeshop ved køb over 99 kr. Så bliver det ikke lettere at bestille din nye, flotte kimono. Se hele kimono udvalget hos Love Lingeri. Shoppen har også et væld af flot lingeri, som du kan style din kimono med. Du kan derfor sammensætte et frækt og eksklusivt outfit. Det er perfekt til, når du skal forkæle manden i dit liv lidt ekstra. 

Flere Nyheder