En guide og tips til pocket pussy (lommefisse)

26 maj 2018 Anders Lundtang Hansen
En guide og tips til pocket pussy (lommefisse)

Det lyder måske ikke så sexet at bruge udtrykket “lommefisse”, der også går under betegnelsen “fleshlight” eller pocket pussy, men hvis man anskaffer sig den rigtige model, så kan man som mand opnå en fornemmelse, der kan føles noget nær som den ægte vare.

Men vi vil lige klæde dig godt på til at eje sådan et sexlegetøj, så her er en lille guide til pocket pussy (lommefisse) med tips.

Lommefisser findes nemlig i mange forskellige størrelser, prisklasser og med udformninger. De kan erhverves lige fra de små diskrete anordninger til de større munderinger, der kræver to hænder at holde om og er meget realistiske at se på. Ja, nogle er endda formet efter berømte pornoskuespillerinders kusser.

Hvilke ting skal du så gå efter, når du vælger den rette pocket pussy? Der er nemlig flere punkter, du skal krydse af på den indre tjekliste, hvis du vi være sikker på ikke at kaste penge efter en lommefisse, der alligevel ikke lever op til dine behov.

Først og fremmest skal du gøre det klart med dig selv, hvad du leder efter at opnå fysisk. For det giver næsten sig selv, at hvis du anskaffer dig den billigste i rangklassen, så får du nok ikke den ultimative oplevelse.

Desuden siger man også, at mænd er meget visuelt orienteret, hvilket kan være den halve fornøjelse for manden, så som det er nævnt ovenover, så kan du anskaffe dig større eller mindre lommefisser, hvor der er tilbygget ekstra visuelle aspekter, der får din pocket pussy til at minde endnu mere om en ægte fisse.

Apropos prisklasse, så skal du også regne med, at holdbarheden korrelerer med prisen, og det er jo ikke noget mere surt end at have glædet sig til en skøn oplevelse i den nedre region, og så er det noget juks, du sidder med at skulle lege med. 

Det var et par grundlæggende tips og en mindre guide at gå efter, når du skal have købt den rette pocket pussy.

Flere Nyheder