Drømmer I om et nymalet hus?

23 december 2019 Anne-Mette Hansen
Drømmer I om et nymalet hus?

Er I flyttet i ny lejlighed eller i et nyt hus? Trænger det til en kærlighed hånd eller i hvert fald bare til en klat maling? Når I får spartlet, sat væv op og malet alle vægge og lofter i huset, kommer det til at se flot ud igen. I får også mulighed for at sætte jeres eget præg på lejligheden eller huset, ved at I vælger jeres helt egne favorit farver og nuancer. Hvad end der lige passer til jeres smag og møbler. 

Kom i hus med malerprojektet, når I er flyttet i ny bolig

Der er utrolig mange ting, som I skal tænke over og planlægge, når I flytter i en ny bolig. Det gælder både, hvis I flytter i hus eller i lejlighed. Hvis det hele trænger til at blive malet, kan det godt være en stor mundfuld. For det betyder ikke bare, at I skal i gang med penslen og have de smarte overalls på. Det betyder også, at I skal ud og købe en masse materialer som maling, pensler, malertape og udstyr til at spartle eller opsætte væv/filt med. Oven i det skal I også lige flytte fra jeres gamle bolig og måske også ud og købe nye ting og møbler til den nye bolig. Derfor er det helt klart en fordel at sætte penge af i budgettet til at få malet jeres bolig af professionelle folk. 

Her får I den bedste service fra et malerfirma i Espergærde 

Er I flyttet til Espergærde eller omegn? Så skal I se nærmere på malerfirmaet Malerkanonen. De udfører malerprojekter på hele Sjælland og har mange års erfaring i branchen. Dermed har de også mange tilfredse kunder bag sig. Du kan læse mere om dette malerfirma i Espergærde på deres hjemmesiden. Her kan du også læse de tidligere kunders anmeldelser. 

Flere Nyheder